Plani i menaxhimit te mergjencave civilem, ka mbledhur te gjithe aktoret e shtabit te emergjnecave ne prefekturen e Shkodres.

Prefekti Radovani gjate fjales se tij ka foklur per rendesine e kesaj mbledhje e cila sherben per marrjen e masave per parandalimin e rreziqeve.

Drejtori i Bordit te Kullimit, Ardit Hotaj, ka bere nje resyme te punes se ketij institucioni.

VOLTANA ADEMI: NDËRHYRJET NUK JANË TË MJAFTUESHME

Por keto nderhyrje, sipas Kryetares se Bashkise Shkoder, nuk jane te mjaftueshme sepse ne zonen e nen shkodres ka nje sere problemesh me argjinaturat.

Kemi hyre ne muajin Tetor, nje kohe e kjo e cila tashme vëe ne leviozje te gjitha institucionet per te pare ate cfare eshte bere keq dhe per te studiuar mundesine e nderhyrjeve  ne zona te caktuara.