Për vitin 2018-te, Bashkia e Shkodres ka nje plan te ri te menxhimit te mbjetjeve urbane.

Ky plan eshte prezantuar ne keshillin e Bashkise, plan i cili ka marre edhe dakordesine e keshilltareve.

Ne kete plan jane detajuar edhe nderhyrjet qe do te behen edhe ne njesite administrative, por edhe ne zona te ndryshme te qyteti te cilat jane parashikuar si me problematikat, plan ky qe pritet te sjelle ndryshime te dukshme ne procesin e pastrimit te territorit te bashkise Shkoder

Artikulli paraprakPAKETA FISKALE, TË GJITHË DO PAGUAJNË NDRIÇIMIN
Artikulli tjetërMOTORI I POLICISË PËRPLASET ME MAKINËN, PLAGOSET POLICI DHE NJË KALIMTAR