Plazhi i Kunës në Lezhë ka marrë vemendjen e turisteve të huaj, të cilët vendosen me kampera në këtë zonë turistike.

Ndërthurja e natyres me detin dhe lagunen e kanë bërë Kunen mjaft tërheqese, për turistet të cilët vinë nga vende të ndryshme të Evropes por edhe më gjere.

Krahas bukurive natyrore të Kunës, turistet vleresojnë mikërpitjen e vendasve në këtë zonë.

Interesi i të huajve për bregdetin e Kunës ka ardhur gjithnjë në rritje, duke nxitur operatoret turistik që të rrisin gamen e shërbimeve.

Zona e Kunës është një perle e bregdetit të Adriatikut që po njeh gjithnjë e më shumë zhvillim, falë investimeve dhe shërbimeve të privatit dhe pushtetit vendor.

Artikulli paraprakLAJME TË MIRA, JA KUR DO TË ULEN TEMPERATURAT. SI DO TË JENË DITËT E FUNDIT TË KORRIKUT
Artikulli tjetërMAKINA PËRPLASET ME ZETORIN, 2 VIKTIMA