Plazhi i Tales në Lezhë është kthyer në epiqendren e mijerave pushuesve në këtë sezon.I ndodhur mes lumenjeve Drin dhe Mat kjo zonë turistike ka njohur zhvillim, duke tërhequr mjaft vemendje nga qytetar vendas dhe të huaj.

Pastertia e ujit dhe reres, hapesirat e bollshme publike, çmimet konkuruese dhe përmiresimi i shërbimeve janë arsyet pse Talja është kthyer në një destinacion turistik mjaft të pëlqyer thotë Kreu i Njesisë Administrative Shenkoll Ernest Rakaj.

Numri i pushuesve në Tale ka ardhur gjithnjë në rritje gjatë viteve të fundit.Kësaj kërkese po i përgjegjet dhe sektori privat, duke investuar në shtimin e kapaciteteve akomoduese.

Artikulli paraprakPASOJAT E PËRMBYTJEVE, VON DER LEYEN NË SLLOVENI! NATO E BE NDIHMA PËR DËMET E SHUMTA
Artikulli tjetërUNGREJ, DESTINACION I TURIZMIT MALOR