SHIFRAT TJETËRSOHEN GJATË SEZONIT, NJË TJETËR PREMTIM I THYER NË KËTË SEZON.
Kjo eshte panaroma qe te ofrohet ne kete fund sezonit tursitik ne plazhin e Velipojes.

Premtimet eshte bere e modes ne Shqiperi qe te mos mbahen, port e shkelen. Ne fillimin e ketij sezonit turistik gjate muajit qershor kryekomunari I Velipojes, pohoi se duke u bazuar edhe ne udhezimin e ministrise se turizmit, ne Velipoje do te kishte 80 % plazh publik  dhe 20 privat. Por ne fund te ketij sezoni gjithcka eshte e kundert. Megjithate kjo situate nuk do te zgjase per shume kohe pasi tashme gjithcka po shkon drejt mbylljes se sezonit turistik, por kembanat e alarmit bien per vitin e ardhshem, pasi me nje situate te tille duket se Velipoja do te braktiset akoma me shume nga shkodranet te cilet kete vit nuk kane prefertuar velipojen duke iu drejtuar pklazheve alternative ne Shengjin Durres apo edhe ne Jug te vendit.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/u4TDqaDZXHQ?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMbyllet gushti, 105747 SHTETAS TË HUAJ HYNË NË MURIQAN
Artikulli tjetërNDALET BAYERN MUNCHEN