Me 31 korrik ka përfunduar faza e regjistrimit online në platformën E-Albania e nxënësve në klasat e para dhe të dhjeta. Anton Deda, drejtor I komanduar I Zyrës Vendore të Arsimit në Shkodër thotë se deri tani kuotat janë plotësuar me 50%.

Drejtori Deda tha se në numrin e regjistrimit të nxënësve kanë ndikuar disa faktorë.

Drejtori thotë se nuk do të ketë regjistrime fizike në shkolla, ndaj prindërit duhet të tregohen të vëmendshëm nëse Ministria e Arsimit hap edhe një herë aplikimet.