Në qëndrën rinore Arka, ka nisur një inisiativë e re, e cila synon promovimin dhe mbështetjen e artistëve të rinj.

“Plumç” është pjesë e këtij ambjenti, ku mes poezive të artistëve të rinj, të gjithë gjejne vehten . Ne lidhje me kete nisem, Elono Çuliç, është shprehur Qendra Rinore Arka është pranë të rinjve, e kryesisht atyre qe shkuajnë dhe duan ta ndajnë me të tjerët. E ftuar e kësaj mbremje ka qene, shkrimtarja Arjola Zadrima, por nuk kane munguar as të rinjtë të cilët kanë ndare me të pranishmit punimet e tyre .