Policia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe te Shpëtimit ne Shkoder ka perqendruar punen e saj ne te gjitha pikat turistike sa i takon qarkut tone.zona qe kerkon me shume mbulim eshte plazhi I velipojes i cili mendohet qe kete vit ti kete kaluar 100 mije pushues.Pergjegjesi jetmir gokaj sjell problemin e mungeses se hidranteve nje shqetesim ky i bere publik prej kohesh.

Pergjegjesi gokaj shprehet se gjate kesaj periudhe nje vemendje I eshte kushtuar subjekteve te hotelerise ne plazhe qe nuk disponojne mjetet perkatese te mbrojtjes nga zjarri.Si pasoje e kesaj jane vendosur gjoba per rreth 30 biznese. Policia e mbrojtjes nga zjarri dhe e shpetimit beri publike ne media por edhe ne takim me prefektin mungesen e hidranteve rreth zonave te plazhit, por ne fakt ky problem nuk mori zgjidhje asnjehere.Ne fund pergjegjesi gokaj ka edhe nje mesazh sensibilizues per te gjithe qytetaret.