POLICIA E SHKODRËS DHE USHTRIA NË GATISHMËRI PËR SEZONIN VEROR. Mbledhja e shtabit te emergjencave per mbrojtjen e pyjeve nxori ne pah edhe shume problematika te tjera te cilat pengojne punen e perditshme te Drejtorive Rajonale po njekohesisht ulin ndjeshem aftesine e tyre per perballimin e problemeve qe paraqet sezoni veror.

Mungesa e hidranteve nuk eshte nje problem i panjohur por mesa duket do shoqeroje edhe kete sezon duke veshtiresuar keshtu punen e zjarrefikesve por edhe duke rrezikuar jete njerezish nga ana tjeter edhe telefonatat e rreme njihen si problematike por edhe kjo pa zgjidhje. Nderkaq kerkohet gatishmeria e ushtrise per te nderhyre ne zona ku nuk arrin zjerrefikesja . Megjithese mbeshtjetjen e vazhdueshme te Policise se Shkodres duket se problematikat qe parashtron reparti i zjarrefikesve mbeten te pazgjidhura megjithate policia dhe ushtria premtuan angazhimin e tyre te plote per perballimin e sezonit veror.

Artikulli paraprak“AKB” AKSION PASTRIMI NË VELIPOJË
Artikulli tjetërHOTI : I/3 E HAPËSIRAVE TË GJELBËRTA ËSHTË BETONIZUAR