Një situatë e vështirë për një familje në fshatin Murqinë të Fushë-Krujës, për të cilën nuk ka mjaftuar përmbytja, mungesa e energjisë elektrike dhe i ftohti.

Por një pjesëtar i familjes është pickuar nga gjarpri ndërsa po pastronte banesën nga përmbytjet. “Jemi të zhytur në ujë dhe nuk kemi asnjë ndihmë nga askush, ju lutem na ndihmoni, një nga pjesëtarët e familjes sime është pickuar nga gjarpri”.

Familja ka raportuar në media  se një prej pjesëtarëve të shtëpisë është pickuar nga gjarpri, teksa ka qenë duke lëvizur orenditë e shtëpisë të cilat janë nën ujë. Kryefamiljari i bën apel të gjithë autoriteteve lokale që t’i vinë në ndihmë pasi situata në Muriqinë është shumë e rënduar dhe janë të izoluar.