PËRKUJTOHET NË KUKËL, 148 VJETORI I LINDJES SË POETIT NDRE MJEDA.Ne Kukel te komunes se Bushatit është perkujtuar 148 vjetori i lindjes i poetit te madh te letrave shqipe, Ndre Mjeda.

Miq dhe te ftuar ishin prezent ne ceremoninë e organizuar për ketë përvjetor te radhës te poetit te madh te shqiptar. Poetet për poetin, ka qënë tema e aktiviteti ku prezent ishin njerëz të letrave nga të gjitha trevat e vendit. Ne kete aktivitet, pervec recitimeve ne poezi nga aktoret e njohur te teatrit Migjeni Rita Gjeka dhe Merita Smaja, ku janë interpretuar pjesë nga veprat e poetit Ndre Mjeda I cili I dha shume letërsisë shqiptare me botimet e tij .

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/qMjpCYnKEBs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSEKUESTROHEN 4 MJETE ME LËNDË DRUSORE
Artikulli tjetër“PAX ALBANICA” NË SHKODËR