KADIA: NUK MARRIM RYSHFTE NGA TREGTARËT E PALIGJSHËM E AS NUK KËRCËNOJMË ASKEND. Nëndrejtori i policisë Bashkiake Andi Kadia i ka dhënë përgjigje kryetarit të sindikatës së tregtarëve të Rusit Nikollë Dardha i cili në “Star Plus” para pak ditësh akuzoi se policia bashkiake merr para nën dorë dhe bën kërcënime për të Nëndrejtori i Policisë Bashkiake

thotë se nuk është e vërtetë se tregtarët ilegal mbrohen nga policët e Bashkisë.Kryetari i Sindikatës Nikollë Dardha akuzon ashpër policinë bashkiake duke thënë se vepron me njëanshmëri dhe se nuk mbron interest e atyre tregtarëve që paguajnë taksa në Bashkinë e Shkodrës. Këto pretendime sipas policisë bashkiake nuk qëndrojnë madje do të ketë sërish aksione për lirimin e hapësirave publike.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/4GVcSCOQUOE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakGATI TASK-FORCA PËR MUAJIN E PYLLZIMIT
Artikulli tjetër“PUNONJËSIT E NDËRTIMIT PA ASNJË KUSHT”