SHEFI I RRUGORES: 60% E GJOBAVE JANË PËR PARKIME TË GABUARA.Këmbësorët dhe ata që lëvizin me biçikleta janë më të rrezikuarit nga aksidentet në qytetin e Shkodrës sepse nuk respektohen rregullat e qarkullimit rrugor. Është vetë shefi i qarkullimit rrugor në policinë e Shkodrës Ferhat Hysa ai i cili konfirmon rrezikshmërinë.

Sipas shefit Hysa në 4 muaj në qytetin e Shkodrës nuk ka aksidente..Vetëm për muajin shtator mbi 60% e gjobave i takojnë vendqëndrimeve të gabuara që në gjuhën e përditshme njihen si parkimet dyshe apo në vendet që nuk lejohen…Policia do të vijojë të marrë masa ndëshkuese për shkelësit e rregullave të qarkullimit rrugor.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/rM6YaHBkaf0?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakHALLET E NJERËZVE, BASHA NË SHKODËR
Artikulli tjetërPUKË, MASAT PËR SEZONIN E DIMRIT