Për pak minuta të gjithë kanë menduar më të keqen, mediat online, e bënë të vdekur, duke përhapur me shpejtësi në rrjetet sociale dhe portalet online foton, por në të vertetë ato kane qene përjetimet më të veshtira për të dhe familjarët e tij.

Mirsad Kuçi, ka rrëfyer per Star Plus sesi është njohur me këtë ngjarje të trishtë që shokoi familjarët e tij. Por nga ana tjetër, ai ka treguar se telefoni i tij nuk ka reshtuar asnjë moment që nga dhenia e lajmit madje edhe gjatë kësaj së diele.

Nga ana tjetër, Mirsadi, ka një apel për ato të cilët kërkojnë lajmin nëpërmjet motorrit të kërkimit, ne komoditetin e nje kompiuteri, se në radhë të parë duhet të kenë ndërgjegje.

Gjithcka ka ndodhur, në momentin kur një person me të njëjtin emër i vra nga xhaxhai i tij në Shkodër, fatkeqësisht me të njejtin emer, por dy persona të ndryshëm, cka solli që për për pak minuta mediat online ta vrasin.