NJË PANEL GAZETARËSH ANALIZOJNË REZULTATIN E ZGJEDHJEVE NË SHKODËR. Tonight Star Plus, eshte perfshire nga analiza e gjere e zgjedhjeve te 21 Qershorit. Me nje panel gazetaresh, eshte diskutuar gjeresisht per zgjedhjet e 21 Qershorit, rezultati per kandidatet por edhe per subjektet politike deri ne konfigurimin e ri te keshillit te Bashkise se Shkodres.

Te ftuarit kane dhene komentet e tyre per rezultatin, duke lene nje peshe te fajit per humbjen e se majtes ne strukturat e partise socialiste. Tonight, ka sjelle per te gjithe nje pasqyre te qarte te realitetit te zgjedhjeve, te faktoreve qe ne ndikuan ne fitimin apo humbjen e paleve, por edhe ne pergjigjen e qe vete populli I dha me vote kandidaturave dhe partive politike