Pas tërheqjes së ujit në zonën e Nënshkodrës kanë dalë në pah dëmet e mëdha që la përmbytja. Pamjet që shihini i përkasin tokave të përmbytura në fshatin Shirq të njësisë administrative Dajç.

Dëmet e shkaktuara janë kolosale nga përmbytjet thonë banorët dhe se të mbjellat tashmë shumëzohen me zero.

Ndërkohë banorët kërkojnë kompesimin e dëmit të shkaktuar

Deri më tani qeveria nuk ka marrë asnjë vendim në lidhje me kompensimin e këtyre banorëve të përmbytur të cilëvë u është shkaktuar një dëm i madh në ekonominë e tyre.