Drejtuesi politik i PD për qarkun Shkodër, Helidon Bushati zhvilloi një takim me qytetarët e njësisë administrative të Postribës, të cilët po përballen me vështërsi të mëdha ekonomike.

Banorët e Postribës dhe tregtarë të ndryshëm i dhanë mbështetjen e plotë Bushatit për shkak të vështirësisë në të cilën ndodhen në këto 8 vite sipas tyre të keqqeverisjes të kryeministrit Rama.