Sëbashku me një panel gazetarësh për të diskutuar mbi situatën politike në vend dhe preg-zgjedhjet lokale në Shkodër

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Qn1SzTMPZYM?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]