SHPORI: PËRVEQ RASTEVE KRONIKE KA EDHE RASTE TË REJA TË FËMIJËVE TË PREKUR. Stina e dimrit qe lame pas ka qene nje situate e renduar shendetesore per moshat pediatrike nderkaq rritja e temperaturave dhe afrimi i stines se pranveres ka rritur rastet e alergjive tek femijet, keshtu u shpreh per Star Plus pediatrja Manjola Shpori.

Deri me tani jane paraqitur vetem rastet kronike te alergjive apo edhe raste te reja te alergjive per kete arsye Shpori ben thirrje qe prinderit te kene kujdes me femijet e tyre ne lidhje me ushqimin dhe ekspozimin e tyre ne ambjente te populluara apo te paajrosura nderkaq ben thirrje qe ne rastet e paraqitjes se simptomave ti drejtohen mjekut.