Kryeministri Edi Rama në vizitën e tij në Vermosh të Malësisë së Madhe i ka premtuar prefektit të qarkut Shkodër Paulin Radovani rikonstruksionin e shpejtë të rrugës Prekal-Theth

të Dukagjinit e cila qëndron e bllokuar gjysmën e vitit nga ngricat dhe bora. Prefekti Radovani foli edhe për aksin rrugor Qafë Thore-Theth duke thënë se deri në Qafë Thorë është hapur rruga ndër nga aty dhe deri në Theth që është përgjegjësi e bashkisë Shkodër ka qëndruar e bllokuar. Për prefektin Radovani bashkitë dhe firmat e kontraktuara për mirëmbajtjen e rrugëve duhet të jenë më serioze dhe të përgjegjshme në punën e tyre.