Prefekti I Qarkut te shkodres zoti Pavlin Radovani ka inspektuar gjate dites se marte situaten e krijuar pas reshjeve te debores ne akset rrugore Koplik Boge dhe Dedaj Razem.

Fillimisht Prefekti ka patur nje takim me drejtuesit e kompanise kontraktore qe miremban keto dy akse te rendesishme rrugore. Ne boge ku automjetet kryesisht kalonin dhe pa zinxhir situate paraqitej Ndersa lidhur mer situaten ne aksin rrufor Koplik Boge Prefekti Radovani esëhte shprehur sinkron. Me pas prefekti I shoqeruar nga Nneprefektja Taze Lohja dhe pergjegjesi I rrugeve ne Bashki soti Pjeter Cukaj kane inspktuar dhe aksin rrugor Dedaj razem .ne dy keto akse sutuata dukej normale dhe udhetimi behen pa problem, Akoma e bllokuar mbetet rruga Drejt thethit e bllokuar ne qafen e throes ku dy mjete borpastruese po punojne per rikthimin e normalitetit