Prefektja e Qarkut Shkodër Majlinda Angoni ka pritur në një takim për t’i dhënë mbështetjen e saj ekipin e volejbollit të femrave të Vllaznisë dhe stafin drejtues. Prefektja Angoni u shpreh se vajzat nuk duhet të thonë jo përballë asnjë vështirësie duke i motivuar ata…

 

Presidenti i Vllaznisë në volejbollin e femrave Florian Zekja shprehet se këtë vit objektiv është fitimi i titullit kampion nga të rriturat…

 

Ndërkohë trajneri i Vllaznisë në volejbollin e femrave Besnik Lisha thotë se ajo që po synon stafi teknik është që ekipi të stërvitet sa më shumë në mënyrë që më pas të jenë një skuadër konkuruese….