Thethi vijon te jete i mbuluar nga debora.Fshati turistik prej me shume se dy muajsh eshte i bllokuar nga debora.Aksi rrugor Boge-Qafe Thore ka debore ne mbo 60 cm si dhe aksi rrugor Breg Lumi-Theth paraqet rrezikshmeri per shkak te orteqeve dhe rreshqitjes se gureve.

Emergjencat Civile kane ndaluar punen per zhbllokimin e kesaj zone per shkak te rrezikshmerise.