“Një zjarrëfikës në oborrin e teatrit” është ky titulli i shfaqjes së parë për vitin 2017 në teatrin ” Migjeni” , kjo shfaqje vinte pak me ndryshe se rradhët e tjera, ku kasti i aktorëve përveç të tjerash u bën pjese edhe e publikut.

Premiera e kësaj shfaqjeje duket se ka kuriozuar shumë edhe publikun Shkodran, ku ndërmjet tyre ishte edhe kryetarja e Bashkisë Shkodër, e cila shprehu impresionin e saj. Ndërsa regjisori dhe disa nga aktorët e kesaj shfaqeje shprehin emocionet e tyre në realizimin e “Një zjarrëfikës në oborrin e teatrit” “Një zjarrëfikës në oborrin e teatrit” do të shfaqet në datat 17,18 dhe 19 shkurt në skenën e teatrit “Migjeni”