TËRTHORJA: AKSIONET DO TË VIJOJNË DO TË NDËSHKOHEN PËRGJEGJËSIT
Superoperacioni I inspektoriatit mjedisor, I cili eshte cilesuar edhe si nje nga aksionet me te medha ne vend do te kete edhe pergjegejsit penale te tij te cilet do te shkojne ne dyet e gjykatave.

Nje fakt I tille eshte pohuar nga Drejtori I inspektoriatit te mjedisit ne Shkoder Edmond Terthorja I cili ka deklaruar se per demin e shkaktuar,  prej 22 ha, do te kete persona te cilet do te mbajne pergjegjesi mes te cileve edhe vete komuna e Shkrelit ne territorin e se ciles eshte prere lenda drusore .Nga ana tjeter, Terthorja eshte shprehur se keto aksine do te vijojne ne te gjithe territorin e Qarkut por duke u perqendruar kryesisht ne zonat Malore ne Dukagjin dhe ne rrethin e Pukes.Nje dite me pare inspektoriati shteteror I mjedisit ka sekuestruar 623 m3 lende drusore të prerë në mënyrë të paligjshme. Në aksionin e zhvilluar në Malësinë e Madhe  gjithashtu Inspektoriati i Mjedisit ndaloi një dëm prej 22 ha zonë pyjore dhe sekuestroi 83 kamione me lëndë drusore.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/RFArT1VcGUI?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakA JANË TË BUKURA VAJZAT SHKODRANE?
Artikulli tjetërVLLAZNIA SËRISH NË MERKATO