Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta ka mbërritur në Shkodër duke zhvilluar një takim me myftiun e Shkodrës Muhamed Sytari.

Presidenti Meta do të vizitojë edhe xhaminë e Parrucës dhe më pas do të jetë në një iftar bashkë me myftiun e Shkodrës Imam Muhamed Sytari ndërsa pritet të ketë edhe një deklaratë për mediat.