Presidentja e KE, Ursula von der Leyen ka mbërritur në Tiranë ku po pritet me ceremoni nga kryeministri Rama në Pallatin e Brigadave.

Nga sot von der Leyen nis vizitën e saj zyrtare në Ballkanin Perëndimor. Ajo e ka nisur nga Shqipëria, më pas në Maqedoninë e Veriut dhe nesër në Kosovë kurse pasnesër në Serbi e Bosnje-Hercegovine.