NË TAKIMIN ME DREJTORITË RAJONALE I PRANISHËM DREJTORI I “ISKSH” ASTRIT BECI. Fondi i sigurimeve shëndetësore ka prezantuar paketën e re të gjashtë shërbimeve të kardiologjisë dhe kardiokirurgjisë.

I pranishëm në një takim me drejtorët rajonal të veriut në Shkodër ishte drejtori i institutit të sigurimeve shëndetësore Astrit Beci i cili tha se për herë të parë janë lidhur kontrata me spitalet private ku edhe aty këto paketa do jenë falas.Paketat e reja synojnë rritjen e aksesit në marrjen e shërbimeve ndërkohë që investime do të ketë edhe në spitalin e Shkodrës.Vëmendja është përqendruar tek këto paketa që u prezantuan për shkak se mendohet se kanë ndikimin më të madh tek popullata.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/UsJCJ3RavSc?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPUNËSIMI NË SHKODËR NË RRITJE !
Artikulli tjetërKONTROLLI TATIMOR, PUNONJËSIT ABUZOJNË