MEKSI: PAS TAKIMEVE ME EKSPERTË PREZANTOJMË REZULTATET E PUNËS.

Pas 5 takimeve te eksperteve te ministrise se mjedisit dhe giz me perfaqesuesit e komunave, projekti per menaxhimin e rrezikut te permbytjeve ne zonen e nenshkodres ka arritur ne fazat perfundimtare e tashme do prezantohet drafti i planit te menaxhimit.Ky projekt eshte nje bashkepunim i ministrise se mjedisit me keshillin e qarkut Shkoder dhe prefekturen Shkoder dhe me mbeshtetjen e e shoqates gjermane giz. Gjate takimit te sotem u prezantuan planet e menaxhimit per berdicen, velipojen, gurin e zi dhe plani rajonal i menaxhimit te rreziqeve nga permbytjet ne pjesen e poshtme te drinit dhe bunes.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/oRxgJ0hsbWE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakUEFA NDAL NDESHJEN, FESTË NË SHKODËR
Artikulli tjetërSHKODRANËT DËNOJNË DHUNËN NË SERBI