MINISTRIA E ARSIMIT NIKOLLA: TË PAMUNDURËN PËR KETA FËMIJË. Ministria e arsimit ne bashkepunim me skuadren “School Me” prezantoi projektin me te njejtin emer per shkollimin e femijeve te ngujuar nderkohe kete te premte Shkolla e Larte

“Hena e Plote Beder” dhuroi per femijet kompjutera qe te kene mundesi dhe lehtesi te aksesojne kete program. “School me”  eshte nje program i digitalizuar i shkolles 9-vjecare shqiptare qe ,per here te pare nepermjet ketij programi mundesohet shkollimi i femijeve te ngujuar te cilet do kene mundesi te japin edhe provimet ne fund te vitit akademik. Prezantimi i programit “School me” u shoqerua me kenge e valle nga femijet e QKF ne Shkoder

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/tATSd4CXvYE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPAS 25 VITESGH, LEZHA DO TË KETË KINEMA
Artikulli tjetërMEHJA: DO NDALOJMË GJUETINË E PALIGJSHME