ZV.KRYEMINISTRI PELESHI DEKLAROI SE KEMI NEVOJË PËR PARTNERITET GLOBAL.

 

AI THA SE NE KEMI KEQTRAJTUAR TERRITORIN, KU JANË NDËRTUAR RRETH 400 MIJË NDËRTIME INFORMALE DHE VITET E FUNDIT RRITJEN E EKONOMIKE E KEMI BAZUAR TEK BORXHI.