Entuziazmi është kthyer në kryefjalë të cdo takimi të kandidatit për deputet Tom doshi.

Ndalesa e radhës ka qënë në lagjen e Kinemasë në Vau Dejës, një zonë e cila vuan mungesën e investimeve, por banorët që jetojnë ne shtëpitë me eternit Doshi ka garantuar investime pas 25 Qershorit. Nga ana tjetër, Doshi ka theksuar se ka bashkuar të majtë dhe të djathtë. Ndërkohë ai duke u ndalur tek bamirësitë ndaj komunitetit, Doshi u shpreh se më të rëndësishme se jeta e njeriut nuk ka asgjë. I drejtëpërdrejtë ai ka qënë edhe me abuzimin për shitjen e votës duke i ftuar të gjithë që ta denoncojnë.