FESTIVALI U MBËSHTET NGA QEVERIA E KOSOVËS DHE E SHQIPËRISË.

Kryeminsitri I Shqiperise, Edi Rama eshte I ftuar ne ceremonine e mbylljes se festivalit Nderkombetar te Filmit Dokumentar me Metrazh te Shkurter ne Prizren.Vete kryeministri e konfirmoi pjesmarrjen e tij ne kete ceremony, bashke me angazhimin e qeverise shqiptare per t’iu bashkuar qeverise se Kosoves ne mbeshtetjen e ketij festivali.Sonte me kënaqësi të veçantë në mbylljen e DokuFest në Prizren ku edicioni i shkëlqyer i vitit u mbështet nga dy qeveritë tona, siç u zotuam, – ka deklaruar Rma nepermjet rrjeteve sociale.Ky është edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit dokumentar dhe atij të shkurtër “DokuFest”, me temë “Thyeji Kufijtë”. Në këtë festival moren pjesë artistë, regjisorë e producentë të shumtë nga Kosova, Shqiperia dhe vende të ndryshme te Europes. Mësohet se në edicionin e “DokuFest”-it, janë shfaqur rreth 250 dokumentarë dhe filma të shkurtër.

Artikulli paraprakDITA E E KATËRT E OPERACIONIT NË DUKAGJIN
Artikulli tjetërPËR AJRIN E MËNGJESIT