Problematikat me energjinë elektrike kane mbledhur se bashku prefektin, Kreun e Bashkisë Vau Dejës Zef Hila, Drejtorin e Oshee dhe kryetarët e njësive administrative ne nje takim te hapur per zgjidhjen e kesaj situate.

Kane qene kryetaret e njesive administrative te cilet kane evidentuar problematikat ne zone. Kreu I Bashkise Vau Dejës eshte shprehur I gatshem per bashkepunim Nga ana tjeter edhe drejtori I OSHEE pasi eshte njohur me problemet ka garantuar nderhyrje te shpejte.

Ne perfundim te ketij takimi, prefketi Cesk Millja eshte shprehur se Bashkia Vau Dejes eshte shembull ne bashkepunim dhe per rrjedhoje do te gjenden te gjitha mekanizmat per minimizimin e ketyre problemeve me energjine elektrike.