KOVAÇI: KA NJË RRITJE TË INTERESIT TË KOMUNITETIT PËR TRAJTIM .Problemet dhe çrregullimet në aparatin lëvizës, te SNQ si dhe probleme te tjera te lindura ose të fituara më vonë te cilat trajtohen me fizioterapi sipas Dr Vehbi Kovaçi kohet e fundit kane një tendence ne rritje.

Megjithatë ka një element pozitiv pasi komuniteti ka rritur interesin për ti eliminuar problemet me fizioterapi.Kovaci ka treguar se si pacienti ashtu edhe mjeku fizioterapeutist duhet te tregojnë shume kujdes ne trajtimet e ketyre problemeve. Ndërkohe ne Spitalin Rajonal te Shkodrës është hapur reparti e fizioterapisë qe do ti vije me shume ne ndihme komunitetit për parandalimin dhe kurimin e ketyre problemeve

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/oGuMXjSKRoc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakAKSIDENT TRAGJIK, SHËNOHEN 2 VIKTIMA
Artikulli tjetërLAGJA “LOGUÇESME” E HARRUAR