“SAVE THE CHILDREN” NË NDIHMË TË FAMILJES SHQIPTARE .

Problemet sociale me te cilat perballet sot familja shqiptare ka qene fokusi I nje takimi mes aktoreve te ndryshem te kesaj fushe I organizuar nga shoqata save the children
Ne nje kohe kur shqiperia renditet nder vendet e para ne Europe per numrin me te madh te divorceve dhe problem te tjera sociale qe po cenojne mireqenien e berthames se jetes shoqerore save the children ka ndermarre nismen e bashkepunimit mes shoqatave, psikologeve, sociologe ne ndihme te ndryshimit te kesaj situate po njekohesisht konsolidimit te familjes shqiptare.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/YhtudsD7t-Y” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDHURO NJË BUZËQESHJE
Artikulli tjetërVJEDHJA E BANKËS, FULLANI NË KOMISIONIN E EKONOMISË