Buxheti I Bashkise Shkoder per vitin 2018 nuk mund te konsiderohet akoma I perfunduar, por edhe nese mbyllet serisht dikutimet lidhur me te vijojne.

Keshtu te pakten e sheh nenkryetari I Bashkise Shkoder Arben Gjuraj, I cili thote se ajo qe dihet eshte se para nevojave te medha qe paraqet territori I Shkodres, te ardhurat nuk mjaftojne . Pavaresisht kesaj sipas tij cdo gje po kalon ne siten e degjesave me publikun.

Gjuraj foli lidhur me prioritetet e ketij buxheti , duke vene theksin tek sherbimet publike, infrastruktura dhe ceshtje qe lidhen me mjedisin Projekt buxheti pritet qe javet ne vijim ti paraqitet keshilltareve te Bashkise Shkoder , ndersa miratimi I tij do kerkoje kohen e vet.

Artikulli paraprakVELIPOJË, MBIFATURIME NGA OSHEE
Artikulli tjetër“SHKODRA NË DOKUMENTET ARKIVORE OSMANE”