MINISTRIA E BUJQËSISË TAKIM NË SHKODËR PËR PREZANTIMIN E PROJEKTIT .Ministria e Bujqesise, Zhvillimit rural dhe Administrimit te ujrave ne bashkepunim me Shoqaten Gjermane GIZ kane realizuar kete te enjte takimin me grupet e interesit ne qytetin e Shkodres per konsultimin e draft programit IPARD 2

 

Ky takim realizua ne kuader te projektit IPARD i financuar nga BE dhe do zbatohet ne Shkoder e Lezhe ne bashkepunim me drejtorite perkatese te bujqesise. Projekti synon permiresimin e veprimtarise dhe konkurueshmerise se bujqesise gjithashtu perpunimin e ushqimit duke u perafruar me standartet e BE  

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/xZyadq0jQY4″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“GJAKU I ARBRIT” NË SKENË ME 17 DHJETOR
Artikulli tjetërSITUATA E RENDIT DHE SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS