ZEF HILA: KOMUNA BUSHAT PËRHERË BASHKËFINANCUESE E PROJEKTEVE. Projekti I 3R-ve, I cili do te zbatohet ne Komunen e bushatit, tashme ka hyrë në fazën e implemntimit te tij. Drejtues te projektit JICA, kanë qënë në Komunën e Bushatit ku kanë folur rreth ecurisë së këtij projekti kaq të rëndësishëm për mbetjet urbane ne këtë zonë.

Kryetari I Komunës Bushat, Zef Hila gjatë takimit më përfaqësues të këtij projekti I cili financohet nga Qeveria Japoneze, është shprehur se Komuna Bushat ka qënë përherë bashkëpunuese ne projektet me donatorët e huaj. Nga ana e tyre, përfaqësuesit Japoneze folen per ecurine e deritanishme por edhe hapat e të cilat do të hidhen më pas. Komuna e bushatit eshte bere perfituese e ketij projekti kaq te rendesishem, I cili po zbatohet nga 4 njesi vendore ne te gjithe Shqiperine, nje bashkepunim mes Qeverise Shqiptare dhe Qeverise Japoneze per menaxhimin e mbetjeve urbane.

Artikulli paraprakOPOZITA AKUZON NË KËSHILL PËR RRUGËT DHE PRONAT
Artikulli tjetërBANORËT NË BUSHAT, INVESTIMET JANË KRYEFJALË E JONA