Prokuroria e Tiranës ndodhet në konferencë për median lidhur me arrestimet e personave.

Jane 4 autorë të ngjarjes 2 prej tyre punonjës në Drejtorinë e Përgjithshme të Tatimeve, me detyrë si IT dhe 2 punonjës në sektorin privat.

“Gjatë hetimit tonë kemi zbuluar se nuk kemi të bëjmë me ndërhyrje të rrjetit kompjuterik por punonjësit kanë shpërdoruar detyrën me veprimet e tyre dhe më pas të dhënat e siguara I kanë shitur në subjekte private” informoi prokurorja Elizabeta Imeraj.