MINISTRIA E TURIZMIT DHE BIZNES ALBANIA AKTIVITET NË SHIROKË. Bashkimi i biznesit te shqiperise, se bashku me përfaqësues te biznesit ne Mal te Zi Organizoi nje aktivtet ne zonen turistike te shirokes ne kuader te projektit “Lakeroutes” ku pjese e ketij organizimi ishte edhe zv Ministrja e Turizmit Brunilda Paskali.

Presidenti I biznes Albania Luan Bregasi u shpreh se qëllimi i këtij takimi është promovimi i vlerave turistike te zonës se Shkodrës dhe ruajtjes se pjesës liqenore. Zv minstrja Paskali ne fjalën e saj u shpreh se ky partneritet I jep me teper hov sektorit te turizmit i cila kërkon nje mbështetje te shtetit fqnij ,zv ministrja beri me dije se sapo është dërguar ligji I ri per turizmin ne parlament. Data 6 qershor do te jete takimi i radhës ne promovimin e turizmit mes 2 kulturave asaj Malazeze dhe Shqiptare ne Podgorice me ane te një panairi tradicional ku pjese e atuj eventi do te jene edhe artizanet e Shirokës.

Artikulli paraprakBAZHDARI GARANTON MBËSHTETJE PËR FERMERËT
Artikulli tjetërBAZHDARI: POSTRRIBA, ARENË E INVESTIMEVE TË MËDHA