AUTORI AGIM MUSTA PREZANTON EDHE HARTËN EVRASJEVE TË KOMUNIZMIT. Shoqata e te perndjekurve politike ne Shkoder promovoi kete te premte disa nga veprat e profesor Agim Musta, vepra te cilat kane ne epiqender vuajtjet e popullit shqiptar gjate regjimit komunist sic ishte harta e poligoneve ku jane bere vrasje dhe librat “85 vjet ne kater kohe” e “Bishtidreqit”.

Musta prezantoi nje harte te vecante ne llojin e saj e cila tregon vendet ku kryheshin vrasjet dhe shkodra eshte vendi ku fatkeqsisht jane kryer me shume vrasje po nga ana tjeter tregon se libri “85 vjet ne kater kohe” sjell per lexuesin deshmi personale te autorit tashme 85 vjecar nga perjetimi i 4 koheve te ndryshme qe ka kaluar kombi shqiptar nen qeverisje te ndryshme.