LIBRI SJELL TRAJTIME TË LETËRSISË BASHKËKOHORE MODERNE. “Letersi shqipe bashkekohore , nderthurja e poetikave dhe ckodimi i realiteteve metafizike ne romanin bashkekohor” eshte ky titulli i librit te dyte te profesor Arben Prendi i cili u promovua kete te enjte ne sallen e bibliotekes se universitetit.

Pas vleresimeve te shumta nga profesoret dhe studentet vete autori tregoi per punen voluminoze qe ka bere. Libri sjell studime te vepres se autoreve te pas viteve 90’, trajtime te letersise bashkekohore moderne, studime keto shume te vlefshme per lexuesin dhe per studentet ne vecanti.

Artikulli paraprakMARINAJ ME BANORËT E KOPLIKUT, MERR MBËSHTETJE PËR FITORE
Artikulli tjetërZËVENËDËS-MINISTRJA MALAJ S’PËRGJIGJET PËR GJAKMARRJEN