“Dënimi Penal, mes populizmit dhe drejtësisë” është libri që u promovua nga autori Aleks Nikolli, gjyqtar në gjykatën e apelit në Shkodër.

Pjesëmarrët vlerësuan punimin e autorit Nikolli në takimin që u zhvillua në mjediset e hotel “Colosseo. Vetë autori Aleks Nikolli falenderoi për mbështetjen dhe përkrahjen. Libri “Dënimi Penal, mes populizmit dhe drejtësisë” është një monografi që vjen pas një pune 4-vjeçare të autorit Aleks Nikolli ndërsa synon që të zgjojë vëmendjen e hartuesve të politikave penale dhe t’i shërbejë auditorit akademik.