“Flas me shpirtin tim” është libir të cilin autori Tonin Arrinaj ka promovuar sot në biblotekën “Marin Barleti” në bashkëpunim me kryesinë e shoqatës atdhetare “Dukagjini”. Autori tregon se në libër janë prekur tema të ndryshme, por kryesisht përshkruan jetën e tij në emigracion, vuajtjet që ka kaluar.

Arrinaj shprehet se të rinjtë nuk duhet të mendojnë të braktisin vendin e tyre, por të punojnë më shumë për të ndërtuar të ardhmen e tyre në Shqipëri.

Në këtë promovim libri të autorit Tonin Arrinaj, morën pjesë miq, familjarë dhe personalitete të shquara të letërsisë.

Artikulli paraprakRRUGË E RE NË ZONËN TURISTIKE TË SHËNGJINIT
Artikulli tjetërFESTIVALI I KITARËS NË MIRDITË