“Guxo”, “Saga e një shoshjani” është libri më i ri që mban për autor shkrimtarin Fadil Kraja. Ky libër që u promovua në mjediset e bibliotekës “Marin Barleti” i kushtohet biznesmenit që jeton në Amerikë Ndue Ftoni.

Parathënia është bërë nga shkrimtari Prelë Milani.Vetë Ndue Ftoni i pranishëm në promovimin e librit që i kushtohet atij dha disa mesazhe.Ndue Ftoni ka një sërë aktivitetesh në Amerikë në fushën e biznesit dhe njihet edhe si një humanist për bashkëardhetarët e tij.