Është promovuar në bibliotekën “Marin Barleti” libri “Hije që mbeten” I shkrimtares Ardita Lajçi Gjocaj nga Kosova. Autorja tregon se në këtë libër ka zgjedhur të sjellë historinë e një çifti që u njohën gjatë luftës në Kososvë.

Zija Vukaj, kryetar I Shoqatës së Shkrimtarëve të Shkodrës jep disa këndvështrime të tjera për këtë libër.

Në promovimin e këtij libri morën pjesë shkrimtarë dhe profesor të ndryshëm të cilët u njohën nga afër me krijimet e shkrimtares nga Kosova

 

 

Artikulli paraprak“BIG BROTHER VIP SHKODRA 2” NË SKENËN “MIGJENI”
Artikulli tjetërPD ME DY SELI, ZBULOHET GODINA KU DO TË QËNDROJË GRUPI I ALIBEAJT