Promovohet libri me titullim “Kole Preke Cacaj biri I Trieshit fisnik I skalitur me germa te arta per fe e atedhe”.

Autori I ketij libri Ilmi Kurti shprehet se ky liber I eshte dedikuar investitorit Kole Preke Cacaj dhe dhurimeve qe I ka bere Trieshit dhe Malesise se madhe. Ne kete liber jane te prefshira biografia dhe historia e Trieshit ku pjesa me e madhe e tyre jane te shoqeruara edhe me foto por qe nuk mungojne as poezit. Te pranishem ne kete promovim te ketij libri ishin figura te njohura por edhe shume familjare dhe miq te autorit por edhe te Kole Prek cacaj te cilit I dedikohej edhe libri.