Dita e katërt në shtëpinë e lirisë, si dhe vijueshmëria e protestës së opozitës shqiptare, kanë qënë në focus të emisionit Tonight në ekranin e Star Plus.

Një panel gazetarësh kanë qënë të ftuar të këtij emisioni, ndërkohe në lidhje të drejtëpërdrejtë nga Tirana, Gazetari Besard Jacaj, ka përcjellë atmosferën në shtëpinë e lirisë. Por, pjesë e këtij emisioni, ka qënë edhe lidhja e drejtëpërdrejtë e kreut të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, I cili I është përgjigjur pyetjeve të gazetarit të Star Plus, Besard Jacaj, si dhe komenteve në studion e gazetarit Erzen Koperaj.

Tonight në Star Plus, ka përcjelle atmosferën e protestës së opozitës, por edhe analiza e fakteve dhe të dhenave ne lidhje me ecurine e kesaj proteste e cila sipas PD, nuk do të ndalet deri në krijimin e qeverisë teknike.