Burime nga Policia e Tiranës bëjnë me dije për Ora News se i është dhënë leje PD-së për të zhvilluar protestën nga ora 12:00-16:00.

Vetë kjo parti në kërkesën e saj nuk ka përcaktuar orarin e mbylljes së protestës por vetëm të fillimit dhe ai është ora 12:00 Policia e Tiranës së shpejti do publikoi dhe planin e masave për të siguruar mbarëvajtjen e protestës si dhe do të publikojë rrugët që bllokohen gjatë ditës së shtunë.